Professioneel WiFi netwerk

Naast een vast netwerk is het voor bedrijven vaak ook een must om een goed draadloos netwerk te hebben met alle mobiele apparaten op de werkvloer.
Vaak is het een probleem om dit goed dekkend te krijgen.

Wij bieden daarom een perfect oplossing met UniFi produkten.
UniFi®AP (Access Points) zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met meerdere indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

Hoe werkt het?

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie die niets extra kost en geen extra hardware kost. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.

Zodra de UniFi® server op een Mac of pc is geïnstalleerd, kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk apparaat met een webbrowser. De UniFi® besturing kan de beheerder direct toegang geven tot duizenden UNIFI Access Points.

De UniFi® AP-AC maakt gebruik van een industrieel ontwerp dat naadloos past in elke omgeving. De Access Points zijn voorzien van de nieuwste in WiFi 802.11ac-technologie. Alle accessoires zijn inbegrepen om de Accesspoints te monteren, op de muur of het plafond. Ook inbegrepen is de Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit die het mogelijk maakt zowel de stroom en data over te dragen via een Ethernet-kabel naar het apparaat.

Aan de voorzijde van het apparaat is een status-LED dat de beheerder kan voorzien van location tracking en waarschuwingen voor elk apparaat.

Voordelen

  • Bespaar tijd en geld
  • Intuïtieve beheersoftware
  • Krachtige hardware
  • Onbeperkt schaalbaar
  • Webbrowser interface
  • Razendsnelle WiFi met groot bereik
  • Industrieel ontwerp
  • Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit

Meer informatie

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in een betrouwbare Unifi oplossing voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier of op nummer 06 14592536.

Unifi Wifi oplossing
UniFi Routers