Freelance systeembeheer

Op zoek naar freelance systeembeheer voor uw bedrijfsnetwerk, server(s) en/of computers? Dan bent u op de juiste pagina.
Van een kleine zelfstandige tot middelgroot bedrijf, ze zijn allemaal afhankelijk van een goede werking van computers, servers en het netwerk.

Maar vaak kan het qua kosten niet uit om hiervoor een fulltime medewerker in dienst te nemen. Ik, als freelance systeembeheer, bied daarom de oplossing door flexibel op freelance basis ingehuurd te kunnen worden. Door jaren van ervaring heb ik mij ontwikkeld tot allround ICT-er. Met veel verschillende vragen of problemen op het gebied van computer, servers, netwerk of software kan ik u helpen.

Ik kan uw computer(s), printer(s) en netwerk op een professionele wijze en tegen een scherp tarief onderhouden. Kan onafhankelijk advies geven voor de aanschaf voor nieuwe apparatuur en software en u ondersteunen bij Clouddiensten, of deze voor u beheren.
Of het nu gaat om 1 uur in de maand of een dagdeel in de week. Ik kan een passende oplossing bieden voor uw ICT vraag. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Kenmerken

  • Brede ICT kennis door 15 jaar ervaring
  • Service gericht, snel en vakkundig
  • Ondersteuning en beheer voor Windows 7, 8.1 en 10 en Server 2008, 2012 en 2016.
  • Microsoft Office en diverse andere software pakketten
  • Backup oplossingen
  • Migratie naar Office 365
  • Beheer en projecten op basis van uurtarief, geen verplichte jaarcontracten
Microsoft Partner Network
Office 365
Bitdefender

Contactformulier

Driebond Automatisering

Telefoon: 050 549 92 58
Mobiel: 06 145 925 36
E-Mail: info@driebondautomatisering.nl
Website: www.driebondautomatisering.nl

Facebook | LinkedIn 

Jeroen Feringa
Jeroen Feringa
13:08 12 Aug 19
Snel, behulpzaam en goed.
Theo Huisman
Theo Huisman
07:33 22 May 19
Ik had een pc zelf getracht te assembleren, maar helaas, ding bleef dood. Driebond Automatisering via google gevonden en contact gezocht. Marc wilde er wel naar kijken en ondanks mijn gerommel, heeft hij het gefixt en de pc draait als een zonnetje! Contact verliep perfect en voor weinig is de pc gered.lees meer
Volgende beoordelingen