VHS videobanden digitaliseren

Heb je nog oude VHS videobanden liggen die je graag opnieuw wilt bekijken, maar heb je geen VHS-speler meer? Geen probleem! Bij Driebond Automatisering kun je je VHS videobanden laten digitaliseren. Wij bieden professionele diensten aan voor het omzetten van VHS videobanden naar een MP4 bestand. Zo kunt u uw oude herinneringen nog steeds bekijken, zonder dat u hoeft te vertrouwen op oude, stoffige videorecorders.

Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om afscheid te nemen van uw oude videobanden, maar met onze diensten hoeft dat niet. We zetten uw videobanden om naar een MP4 bestand, zodat u ze kunt bewaren op een USB stick of ze kunt downloaden naar uw computer. Zo kunt u deze herinneringen altijd bij de hand hebben, en hoeft u nooit bang te zijn dat ze verloren gaan.

Bij Driebond Automatisering bieden we verschillende opties aan voor het omzetten van uw videobanden. U kunt ervoor kiezen om de videobanden op te sturen naar ons, of ze langs te brengen in onze werkplaats. We zullen er dan voor zorgen dat ze professioneel omgezet worden naar een MP4 bestand, zodat u ze kunt bewaren op een USB stick of ze kunt downloaden naar uw computer.

Onze prijs voor het omzetten van VHS videobanden naar een MP4 bestand is € 15,00 per band. Dit is een scherp tarief, en we garanderen u dat u tevreden zult zijn met onze diensten. Als u interesse heeft in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op via info@driebondautomatisering.nl of 06 14592536. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Bij Driebond Automatisering staan we voor kwaliteit en professionalisme. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Laat uw oude VHS videobanden niet langer stof verzamelen, maar zet ze om naar een MP4 bestand met onze professionele diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder.