Ziggo gaat internetsnelheden met 25 procent verhogen

24 maart 2019 | Nieuws

Internetprovider Ziggo gaat de snelheden van zijn abonnementen midden april met 25 procent verhogen. Het Max-abonnement wordt hierdoor met een downloadsnelheid van 500 Mbps aangeboden, aldus het bedrijf.

Klanten met een Max-abonnement hadden eerder een downloadsnelheid van 400 Mbps. De uploadsnelheid van 40 Mbps blijft binnen het abonnement hetzelfde.

Ziggo waarschuwt ervoor dat niet alle klanten de hogere snelheden direct kunnen gebruiken, omdat het bedrijf in sommige regio’s nog overstapt van analoge naar digitale televisie. Daardoor komt de extra bandbreedte voor internetsnelheid pas vrij op het moment dat die omschakeling is afgerond.

Het goedkoopste abonnement had een downloadsnelheid van 40 Mbps en een uploadsnelheid van 4 Mbps. Deze snelheden worden verhoogd naar respectievelijk 50 Mbps en 5 Mbps. Het Complete-abonnement wordt vanaf april met een snelheid van 250 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps aangeboden.

De snelheden bij zakelijke abonnementen worden ook verhoogd. Het duurste abonnement biedt vanaf half april een snelheid van 600 Mbps voor downloads.

De abonnementsprijzen worden volgens de provider niet aangepast.

Bron: Nu.nl

Driebond Automatisering

Telefoon: 050 549 92 58
Mobiel: 06 145 925 36
E-Mail: info@driebondautomatisering.nl
Website: www.driebondautomatisering.nl

Facebook | LinkedIn 

Jeroen Feringa
Jeroen Feringa
13:08 12 Aug 19
Snel, behulpzaam en goed.
Theo Huisman
Theo Huisman
07:33 22 May 19
Ik had een pc zelf getracht te assembleren, maar helaas, ding bleef dood. Driebond Automatisering via google gevonden... en contact gezocht. Marc wilde er wel naar kijken en ondanks mijn gerommel, heeft hij het gefixt en de pc draait als een zonnetje! Contact verliep perfect en voor weinig is de pc gered.lees meer
Volgende beoordelingen
js_loader