Microsoft roept gebruikers op Windows 10-update niet te installeren

7 oktober 2018 | Nieuws

Op 2 oktober heeft Microsoft de najaarsupdate van Windows 10, versie 1809, beschikbaar gesteld. Via de Windows 10 update tool kan de update gedownload en geïnstalleerd worden.
Echter heeft Microsoft de uitrol van de Windows 10-update stopgezet voor al zijn gebruikers. De aanleiding hiervoor is dat er een aantal meldingen van gebruikers zijn die merkten dat hun bestanden na de update zijn verdwenen.

De documenten waren ook niet terug te vinden in de oude versie van Windows 10, een backup die Windows automatisch maakt tijdens de installatie van de nieuwe versie van Windows.

Microsoft roept gebruikers die de update gedownload hebben op om deze nog niet te installeren. Zodra de nieuwe versie beschikbaar is zal Microsoft met informatie komen.

Zelf hebben we de update op meerdere systemen geïnstalleerd en zijn deze problemen niet tegen gekomen.

 

 

Driebond Automatisering

Telefoon: 050 549 92 58
Mobiel: 06 145 925 36
E-Mail: info@driebondautomatisering.nl
Website: www.driebondautomatisering.nl

Facebook | LinkedIn 

Jeroen Feringa
Jeroen Feringa
13:08 12 Aug 19
Snel, behulpzaam en goed.
Theo Huisman
Theo Huisman
07:33 22 May 19
Ik had een pc zelf getracht te assembleren, maar helaas, ding bleef dood. Driebond Automatisering via google gevonden... en contact gezocht. Marc wilde er wel naar kijken en ondanks mijn gerommel, heeft hij het gefixt en de pc draait als een zonnetje! Contact verliep perfect en voor weinig is de pc gered.lees meer
Volgende beoordelingen
js_loader