Webdesign

Uw eigen website vanaf € 395

Websites zijn al lang niet meer weg te denken van het internet. Een website is een mooi visitekaartje voor je bedrijf of vereniging die zowel op een PC, tablet als smartphone gebruiksvriendelijk moet zijn.
Wij bouwen website op Opensource software zoals WordPress en Joomla voor uw bedrijftportal en Opencart en Magento voor webshops.
Door gebruikt te maken van Opensource software kunnen de kosten van de website laag gehouden worden.

Bent u geïnteresseerd in een website neem dan contact met ons op. We kunnen al een site voor u maken vanaf € 395,00.

Budget
€ 395
  • Je website wordt gemaakt met een premium designs template die wordt aangepast aan jouw huisstijl. De website wordt geleverd met een eigen CMS systeem. Een uitstekende website voor de startende ondernemer.
Basis
€ 595
  • Je website wordt gemaakt met een premium designs template die wordt aangepast aan jouw huisstijl en wensen. De website wordt voorzien van verschillende functionaliteiten zoals social sharing, inschrijven nieuwsbrief, fotoalbum, testimonials, social media enz.
Pro
€ 895
  • Naast een design in jou style en vele functionaliteiten krijgt de website ook een een zoekmachine optimalisatie. Dit houd in dat je beter gevonden wordt op bepaalde zoektermen in de zoekmachines zoals Google.
Webshop
€ 695
  • Je webshop wordt gemaakt op basis van één van onze designs aangepast aan jouw wensen. De website wordt voorzien van een menu's, product categorieën, betalingsmodule, verzendmodule etc. Alles wat een webshop nodig heeft.

Genoemde prijzen zijn excl 21% BTW.