Computerreparatie

Bij Computerreparatie van Driebond Automatisering kunt u terecht voor al uw reparaties en vragen over uw computer. Reparaties kunnen we desgewenst op locatie of in onze eigen werkplaats uitvoeren. Reparaties kunnen zowel hard- als softwarematig zijn.

Zo kunnen wij u helpen bij o.a.:

  • Afsluit- en opstartproblemen
  • Verwijderen van malware en virussen
  • Nieuwe installatie van het besturingssysteem of andere software
  • Internet en wifi problemen
  • SSD upgrade en Windows overzetten/klonen
  • Inbouwen van nieuwe hardware en uitbreidingen aan de PC

Reparatie in onze werkplaats

Op afspraak kunt u uw computer bij ons langs brengen voor reparatie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de computer te brengen dan kunnen wij deze ook bij u ophalen tegen een kleine vergoeding.

We stellen een diagnose van de problemen en indien de reparatie kosten onder de € 50,00 blijven zullen we hem ook direct repareren. Mochten de kosten hoger uitvallen dan stellen we u hiervan op de hoogte en kunt u bepalen of u uw computer wilt laten repareren.
De gemiddelde reparatie tijd is 2 tot 4 werkdagen.

Computerhulp aan huis

Naast reparatie op onze technische dienst bieden we ook computerhulp aan huis.

Driebond Computerreparatie biedt deze mogelijkheid, bijvoorbeeld als u problemen ondervindt met uw PC, notebook of uw internet verbinding / wifi.
Indien een probleem niet bij u thuis of bedrijf opgelost kan worden dan zullen we in overleg de defecte PC/notebook meenemen naar onze technisch dienst.
Tarieven voor Computerservice aan huis vindt u in onze prijslijst.

Computerservice op afstand

In sommige gevallen kunnen we uw computer problemen ook verhelpen met computerservice op afstand.
Met behulp van software nemen we, met uw toestemming, uw computerscherm over. Zo kunnen we eenvoudige problemen verhelpen aan uw computer.

Mocht het probleem niet op te lossen zijn dan zullen we een afspraak maken voor reparatie op onze technische dienst of voor service aan huis.

Contactformulier

Open chat
Powered by